søndag 19. september 2010

Min nye blogg!

Det er fort gjort å sette opp en blogg, men ikke fullt så enkelt å vedlikeholde den. Kan ikke love å skrive hver dag, men skal forsøke å følge opp med små og store hendelser i marsvinstallen. :-)

I det siste har det skjedd veldig mye her. Vi hentet 3 DEWer hos Lina i Sverige og 6 sølvagouti hos Susanne og Sara i Danmark allerede i begynnelsen av august. Så hentet vi 3 buffer og en cream på utstillingen i Undrumsdal. Det ble plutselig litt mange unghanner på en gang, og vi har hatt vår fulle hyre med å finne ut hvem som går sammen. Hanner i slyngelalderen er ikke rede til å være diplomatiske, og selv min eldste hann Sylvester fikk til slutt nok av jypleriet og slengte ut noen solide bitt - så dottene føyk. Det er fremdeles en hann i hver bur her - med unntak av Grafeldur og Litfari som bor fredelig sammen som et gammelt ektepar. :-)

Bursituasjonen har hele tiden vært under utprøving - for å si det sånn. :-P
Takket være Ikeas Gorm og Samla har vi fått til en fin løsning med åpne, store plastkasser i hyllene. Men - så har vi greid å anskaffe hoppemarsvin! 3 stk er notoriske "uthoppere" som ikke tar hensyn til høyde over havet eller andre bagatellmessige risikofaktorer! Hittil har problemet blitt løst med nettingtak på baljene - med møysommelig bretting over enhver liten sprekk for å unngå flukt. Det hadde jeg vel ikke helt regnet med...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar