onsdag 6. oktober 2010

Flere godklumper i stallen

Plutselig ble det flere marsvin hos oss! Molly fikk tre små nøster på søndag, og vi hentet selfene fra Emma i Sverige i går.

Vi puster lettet ut etter at fødselen til Molly gikk knirkefritt og helt etter boka. Siden det var litt usikkerhet om hennes alder, kunne det lett blitt en tragedie, men jeg tror vi traff godt med å gjette riktig alder. Hun er i god form og passer ungene sine godt.
Kullet til Molly består av to hunner og en hann så vidt vi kan se. Den ene hunnen er definitivt en teddy! Det er umulig å se eventuelle teddyspor hos foreldrene, men de må vel begge bære gener for dette? Sånn er det vel med blandinger - at man ikke vet hva det blir på forhånd. Alle ungene er spurt etter og reiser nok på direkten når de blir store nok.

Elskverdige Veronika hos Jeronas Marsvin tok med tre praktnøster fra Emma Harderup hos Muffes - via utstillingen i Landskrona. Hjertlig tusen takk, Veronika! Vi dro ned med ferjen i går og hentet nøstene hos Veronika.
Vel - nøster og nøster - Sunpearl er godt voksen dame, mens de to andre er hennes tenåringsbarn. Jeg tror de blir gode tilskudd til stammen her i stallen, og jeg er godt fornøyd med de alle tre. De to yngste skal nok på utstilling i Fredrikstad, mens hu mor får hvile hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar