torsdag 21. oktober 2010

Nye omrokkeringer

Utbryterkongen Bamboo er plassert trygt bak lås og slå. Men hva er det med Sylvester? Vår triveligste hann hoppet ut av buret sitt, ned på gulvet 70 cm under og eglet på seg Bamboo bak sprinklene - der buret hans står på gulvet. Bråkmaker! Bamboo går fremdeles på stive bein inne i buret sitt og gnisser tenner.
De har visst lagt herandre skikkelig for hat... Det er mulig det handler om jenter. Holdt lille Sockan snute mot snute til Sylvester og han elsket henne! Hun ble rundsleiket og han satte igang hele repertoaret av godlyder.
Kanskje han merker at Bamboo har tatt seg til rette? Spirrevippen...
Drektig Tullemor og White Bath i bakgrunnen
Måtte redde Sunbath i dag, stakkars liten. Han har fått føle sex-driften til Neco på kroppen og ba om å slippe ut da jeg kom innom i morges. Han hadde visst fått kjørt seg i natt også, og hadde hoppet en etasje ned til Sylvester - der det ikke ble mindre konflikt.
Tullemor hadde ikke spist siden i går, og satt på samme sted i buret som i går kveld - med nesa over kanten. Tror hun savner Neco. Jeg satte White Bath inn til henne, og de hadde tydeligvis samme rolige energi. Begge har lagt seg ned og tar livet med ro. Etterhvert har det også forsvunnet litt pellets. Kanskje det  var vellykket?
Da fikk jeg også et ledig bur til stakkars Sunbath, som jumpet lykkelig rundt i søsterens bur.

Vi har bestemt oss - eller rettere sagt Amanda har bestemt oss for å beholde Tigerlilje. Dvs på en betingelse - at hun skiftet navn til Hedda! Så da tar vi herved Hedda ut av salgslista og ønsker henne velkommen blant de faste kjæledyra våre. Hun er en rolig koseklump og veldig søt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar